Over ons


Snelkoppeling Express is de enige goedkope koeriersdienst op het gebied van bouw- en installatiematerialen voor alle (echte) werklieden. Vanuit alle Amsterdamse groothandels! Zie ons als een verlengde service van je groothandel. 

Denk aan Plieger, Rensa, Solar, Technische Unie, Rexel, Gunters en Meuser, Bouwmaat, etc. 

We leveren met geprepareerde scooters jouw gemiste materialen binnen 45 minuten op je locatie. Bij jouw favoriete groothandel op jouw factuur, en dus met jouw korting.

Zeg nou zelf? Het vervelendste op de klus is misgrijpen! 

De snelste manier van A naar B

  1. Je belt of Appt ons je werkadres, groothandel en bestelling door.
  2. Wij halen de materialen op en bezorgen het op het werkadres.

En weet je? Meestal redden we het binnen 30 minuten! 

Wat kan er mee?
Zelfs een Intergas of een Nefit ketel. Maar ook een rol flexslang van 100 meter, PVC lengtes (bv 125mm tot 6 meter, 50mm tot 12 meter), koper en CV pijp, een installatiepakket, koppelingen, hang- en sluitwerk, gereedschap, ventilatiebox, elektra- sanitair- en installatiemateriaal, etc.

Wat kan er niet mee?
Bitumen rollen, zinken platen, PVC en ventilatiebuizen van 150mm, toiletpotten en inbouwframes.

Alle volle lengtes PVC, koper en CV buis zagen en snijden wij door de helft. Vergeet daarom niet een extra sok mee te bestellen. Hout lengtes kunnen mee tot 4 meter en moet binnen een buis van 150mm passen. 

Twijfel je of het allemaal mee kan? Er kan meer mee dan je denkt, maar bel ons even op om het te overleggen. En anders rijden we twee keer. De tweede rit naar hetzelfde adres en op dezelfde dag kost € 7,50 ex. btw. 

Je wilt als bouwer toch lekker doorkachelen. Laat ons voor je rijden? We toeteren bij aankomst!